Markkinointiviestintä

Markkinointi on tärkeä osa yritystoimintaa yrityksen menestymisen kannalta. Me Renemarissa olemme valmiita auttamaan yrityksesi markkinoinnilla menestykseen!

Mikäli yritykselläsi ei ole vielä esim. mainostoimistoa tai yritystä, joka suunnittelee ja toteuttaa yrityksesi markkinointimateriaalia, etsimme sinulle sopivan yhteistyökumppanin laajasta verkostostamme.

Oletko miettinyt yrityksellesi brändiä, mutta et ole sitä vielä toteuttanut? Me autamme sinua määrittelemään ja rakentamaan yrityksellesi brändin yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Brändi tarvitsee myös joskus uudistamista ja kirkastamista, jossa Renemar on valmiina auttamaan.
Osa brändiä on myös toimitilojen yhdenmukaisuus yrityksen imagon kanssa. Me autamme tarvittaessa myös toimistotilojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Puuttuuko yritykseltäsi tuote-esitteet, käyntikortit, tai jotakin muuta markkinointimateriaalia? Puuttuvatko yritykseltäsi kotisivut tai ovatko kotisivusi jääneet päivittämättä ja ne kaipaisivat uutta ilmettä? Me Renemarissa autamme markkinointimateriaalin suunnittelussa ja toteutuksessa.
Joulun alla on hyvä muistaa asiakkaita joulutervehdyksellä. Oli se sitten ensi vuoden kalenteri, joulukortti tai jokin muu lahja, me Renemarissa hoidamme asian puolestasi.

Osa markkinointia on myös osallistuminen eri tapahtumiin. Tapahtumissa kohdataan ennen kaikkea asiakkaita, mutta myös kollegoja ja kilpailijoita. Me Renemarissa autamme sinua näkymään eri tapahtumissa. Suunnittelemme yrityksellesi tapahtumia varten messuständit ja tarvittaessa autamme myös yrityksesi edustamisessa.

Sosiaalinen media ja verkostoituminen ovat tärkeä osa tämän päivän yritystoimintaa ja tehokasta markkinointia. Palveluihimme kuuluu myös Facebookin ja Instagramin suunnittelu sekä toteutus yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Myynnin edistämiseksi on ajoittain hyvä järjestää kampanjoita. Renemarin palveluihin kuuluu kampanjasuunnittelu ja kampanjoiden toteutus tarvittavien yhteistyökumppanien kanssa.

Valikko