Täyden palvelun mainostoimisto

Renemar Oy

Me ideoimme,  suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti markkinointimateriaalia. Autamme myös erilaisissa toimistotyötehtävissä ja  ICT-tukitehtävissä tarpeen mukaan.

Markkinointi ja mainonta

Näkyvyys on tärkeää! Banderollit, mainospöydät ja bannerit ovat käteviä erilaisissa tapahtumissa. Käyntikortit on hyvä pitää aina mukana. Palveluista ja tuotteista kannattaa teettää esite, jota voi jakaa asiakkaille tapaamisissa. Jouluna on mukava antaa yhteistyökumppaneille, vaikka kalenteri tai mainoslahja yrityksesi logolla kiitoksena kuluneesta vuodesta.

 

Toimistopalvelut

Joskus aika vain ei riitä hoitamaan kaikkia toimiston arkisia asioita. On osto- ja myyntilaskuja, jotka täytyisi käsitellä. Asiakastapaamisiakin täytyisi järjestää ja pöytä on täysi lomakkeita, jotka pitäisi arkistoida. Puhelinvaihteen hoitaja on ollut pitkään sairaana ja hänen työtehtävänsä ovat tekemättä. Me Renemarissa autamme kiireen keskellä ja siistimme työpöydän tekemättömistä toimistotöistä. Hoidamme yrityksesi tilausten käsittelyn, laskutukseen liittyvät tehtävät, postituksen, puhelinvaihteen vastuutehtävät, tapaamisten ja kokousten varaukset sekä arkistointiin liittyvät työtehtävät.

ICT-palvelut

Tietotekniikan hallitseminen saattaa olla ylivoimaista ja esimerkiksi tietoliikenneyhteyksien muodostaminen tai ylläpitäminen saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Tietokone on hidas eikä toimi kunnolla. Jokin uusi ohjelma täytyisi asentaa koneeseen, mutta on kiireiden vuoksi asentamatta. Tai sitten ihan vain yleinen ongelma tietokoneen kanssa, jota ei omin voimin osata ratkaista. Me Renemarissa autamme yritystäsi selviämään tietotekniikan viidakossa. Neuvomme laitteiden hankinnassa, asennuksessa ja käytössä. Tarvittaessa hoidamme myös laitteiden käyttöönoton.